Skip to main content
Productcode: Ergo 300

Prijs: ‎€840,95

De ergonomische bureaustoel voor iedereen

De ergonomische bureaustoel voor thuiswerken; de Ergo 300

De Ergo 300 ergonomische bureaustoel helpt bij het voorkomen van rugpijn voor vrijwel ieder lichaamstype. De belangrijkste reden dat zo veel klanten voor de Ergo 300 kiezen is het zitcomfort. Deze ergonomische stoel is slim samengesteld in samenwerking met fysiotherapeuten en ergonomie specialisten: vanuit een basisopbouw kunt u de stoel eenvoudig instellen zodat hij voor vrijwel iedereen een perfect passende en ergonomische zitoplossing biedt. Ideaal als u een zittend beroep heeft!

Waarom de Ergo 300?

  • Geschikt voor harde en zachte vloeren
  • In hoogte verstelbare rug
  • In diepte verstelbare lendensteun
  • Armleggers in te stellen in gewenste hoogte, breedte- en diepte.
  • Automatische gewichtsregeling bij het los zetten van de rugleuning
  • Schuifzitting 6 cm verstelbaar

Bureaustoel Ergo 300, ergonomie in optima forma

Een ergonomische stoel die écht goed past

Lekker en goed zitten kan alleen maar als een bureau stoel ook goed past. Mensen verschillen echter in (boven)beenlengte, omvang, kort of lang bovenlichaam en noem maar op. Vaak zien we op kantoren toch dat iedereen op een standaard bureaustoel zit die niet makkelijk aan te passen is. Het gevolg: rugklachten, nekklachten en RSI.

In een handomdraai perfect ingesteld

Binnen de ergonomie kan een centimeter het verschil makenDe ergonomische bureaustoel Ergo 300 is daarom zo slim samengesteld dat we vanuit een basisopbouw de stoel zo in kunnen stellen dat hij voor vrijwel iedereen een perfect passende en ergonomische zitoplossing biedt.

Waar u ook werkt: op kantoor, uw flexplek of thuis

De belangrijkste reden dat zo veel klanten voor de Ergo 300 kiezen is het zitcomfort. De Ergo 300 is de ideale oplossing als u met een standaard stoel toch voor iedereen een persoonlijke zitoplossing wil geven, zoals bij kantoren met flexwerkplekken.