Skip to main content
BeterZitten®
BeterZitten® zitspecialist met een passie voor het verbeteren van de kwaliteit van leven van de zittende werkende mens.
Toon:
Sorteren op:
Bureaustoel Ergo 100

Bureaustoel voor de thuiswerkplek

De omstandigheden dwingen ons om thuis te werken. Het is dan belangrijk een goede ergonomische thuiswerkplek in te richten. Er zijn dan ook al veel tips te vinden hoe je dat het beste kunt doen. Wij hebben deze stoel speciaal geselecteerd als beste prijs-kwaliteit voor de thuis werkplek.

‎€453,75

Bureaustoel Ergo 300

De ergonomische bureaustoel voor iedereen

De Ergo 300 ergonomische bureaustoel helpt bij het voorkomen van rugpijn voor vrijwel ieder lichaamstype. De belangrijkste reden dat zo veel klanten voor de Ergo 300 kiezen is het zitcomfort. Deze ergonomische stoel is slim samengesteld in samenwerking met fysiotherapeuten en ergonomie specialisten: vanuit een basisopbouw kunt u de stoel eenvoudig instellen zodat hij voor vrijwel iedereen een perfect passende en ergonomische zitoplossing biedt. Ideaal als u een zittend beroep heeft!

‎€840,95

Bureaustoel Nuance

De bureaustoel speciaal voor vrouwen

Kiezen voor de bureaustoel voor vrouwen, de Nuance, is kiezen voor jarenlang gezond zitplezier! Tachtig procent van de vrouwen werkt op een bureaustoel die niet is afgestemd op hun maten en vormen, maar op die van de man. Of, zoals grote bureaustoelfabrikanten het liever noemen: een universele kantoormedewerker. Wanneer u bij de 80% zit dan zult u dit herkennen:

De Nuance is verkrijgbaar in small, medium (normaal), medium plus en large.
De maat is afhankelijk van o.a. lengte en gewicht.
De Nuance is ook verkrijgbaar in meerdere kleuren.
Levertijd ca 2 weken

‎€1.566,95

Bureaustoel Ergo Large

Bureaustoel Ergo Large voor lange mensen

De omstandigheden dwingen ons om thuis te werken. Het is dan belangrijk een goede ergonomische thuiswerkplek in te richten. Er zijn dan ook al veel tips te vinden hoe je dat het beste kunt doen. Wij hebben deze stoel speciaal geselecteerd als beste prijs-kwaliteit voor de thuis werkplek.

‎€961,95

Bureaustoel Ergo Plus

Bureaustoel Ergo Plus is standaard 20% breder dan normale stoelen.

De bureaustoel Ergo Plus is uitvoerig getest en tot 200 kg absoluut veilig. Ook voor mensen met een maatje meer is een ergonomisch verantwoorde bureaustoel een absolute voorwaarde. Op die manier kunt u gezond zitten en medische klachten voorkomen. De Maatje Meer bureaustoel heeft een hoge verstelbaarheid, zit uiterst comfortabel en biedt voldoende draagkracht om een dag plezierig en ergonomisch verantwoord te kunnen werken.

‎€1.027,29

HIPPIE balanskruk

HIPPIE Balanskruk

De bewegingskruk  HIPPIE heeft een beweeglijk zitvlak. Door het bijzondere mechaniek kan de zitting alle kanten op draaien en kantelen en moet u dus wel actief zitten. Het lichaam gaat dan steeds opnieuw zonder kracht te gebruiken in balans komen en zich oprichten, hierdoor wordt een goede houding verkregen. Het actief zitten met de HIPPIE, wordt door ervaren therapeuten en bewegingscoaches van harte aanbevolen.

‎€301,29

Bureau Home met slingerverstelling

Bureau Home met slingerverstelling

Door de slingerverstelling voor meerdere mensen goed in hoogte in te stellen tussen 65 en 110 cm.

‎€556,60

Bureau Home zit-sta

Bureau Home zit-sta elektrisch verstelbaar

Door de eenvoudige elektrische hoogteverstelling voor meerdere mensen goed in te stellen tussen 65 en 125 cm.

‎€730,84