Skip to main content
16 februari 2021

Online zichtbaar (vindbaar) zijn!

Het eerste wat je doet als je meer wilt weten over een product, een dienst of een bedrijf is het opzoeken op internet. Ook jouw potentiële klanten doen dat wanneer ze meer willen weten over je bedrijf, diensten of producten?

vindbaar en seo

Ze zoeken je op internet. Als je geen website hebt, of je website wordt niet gevonden is de kans klein dat potentiële nieuwe klanten met een ander bedrijf in zee gaan.

Een bedrijfswebsite zorgt dat klanten je bedrijf makkelijker zullen vinden

Ook als klanten jouw bedrijf al kennen en alleen een adres en/of je openingstijden willen weten. Klanten zoeken online om te vinden wat ze nodig hebben. Alleen al om deze enkele reden wil je online aanwezig zijn. Je kunt ook kiezen voor een vermelding in de telefoongids, maar wie kijkt daar nog in.

Met een website kom je geloofwaardig over

Met een goede website met een modern design en een goed geschreven tekst ziet jouw bedrijf er professioneel en betrouwbaar uit. Ook als ZZP’er biedt een professionele bedrijfswebsite het beste visitekaartje om mensen te overtuigen van de professionaliteit van jouw bedrijf.

De website is de plek om je werkportfolio te presenteren

De beste manier om bezoekers te overtuigen dat jouw bedrijf de beste diensten of producten biedt, is door te laten zien dat je eerder hebt gedaan of geleverd. Een website is daar de perfecte plaats voor. Door een portfolio met werk toe te voegen, toon je producten en/of diensten in de praktijk.

Een website is een investering met hoog rendement

Een website kan met een relatief laag budget gemaakt worden en toch een enorm rendement opleveren. Een website kan jouw boodschap verspreiden, naamsbekendheid creëren, jouw producten online verkopen en/of zelfs informatie over potentiële klanten verzamelen. Dit alles 24/7 op wereldwijde schaal, in elke taal.

Een professionele website laten maken

Webteam4u is gespecialiseerd in het maken van mooie, moderne websites die goed werken op elk platform, desktop PC, laptop, tablet, en smartphone.

Neem vandaag nog contact op om samen te kijken wat we voor jou kunnen betekenen. Ben je ZZP’er of heb je een middelgroot of groot bedrijf, wij hebben een oplossing op maat voor elk bedrijf.