Skip to main content
9 februari 2021

e-Boekhouden.nl

e-Boekhouden.nl is een zeer uitgebreid pakket dat ondanks de traditionele aanpak gebruiksvriendelijk is. Menu’s zijn overzichtelijk en intuïtief, de invoer modules zijn eenvoudig maar effectief. Er zitten enkele leuke tools in die het boekhouden een stuk eenvoudiger maken.

Boekhouding - e-Boekhouden

Ook e-Boekhouden.nl heeft een strak enl overzichtelijke dashboard, navigeren door de menu’s is kinderspel. De boekhoudfuncties zijn voor iedere handeling duidelijk waar de gebruiker naartoe moet. Vrijwel alles is in twee klikken te bereiken.

Jargon

 e-Boekhouden.nll al bedient zich van fiscaal jargon. Het pakket draait om het grootboek, om mutaties en om activa-passiva. Voor boekhouders en accountants is dat gesneden koek, maar de ondernemer zonder deze kennis begrijpt deze termen vaak niet. Gelukkig wordt dit ruimschoots gecompenseerd met online hulpmiddelen en handleidingen.

Handleidingen

Elke bankkoppeling heeft zijn eigen handleiding, net als iedere module. Er zijn zijn vijf videotrainingen, die stap voor stap het gebruik van de omgevingen uitleggen. Er is een uitgebreide knowledge base waar de moeilijkste fiscaaltechnische vragen aan bod komen. e-Boekhouden.nl biedt een gratis online cursus boekhouden aan die is gebaseerd op deze omgeving.

Support

Er is een telefonische helpdesk, maar ook per email worden vragen razendsnel beantwoord.

Facturatiemodule

Je kunt e-Boekhouden.nl ook alleen gebruiken voor het versturen van facturen. De facturatiemodule heeft een functie voor terugkerende facturen. Hierbij voer je eenmalig in naar wie je een factuur wilt versturen, hoe vaak en wanneer je dit wil doen. Het programma houdt zelf bij wanneer je welke factuur moet versturen, per week, per jaar of per 2 jaar. De facturen worden dan via e-mail naar een klant verstuurd.

Verstuur je de facturen liever per post, dan print je ze uit en verstuurt ze per post. Factureer je vanuit verschillende bedrijfsnamen dan maak voor elke bedrijfsnaam een aparte factuursjabloon op met je logo en je bedrijfsgegevens.

Scan & herken

Er is een koppeling met het KvK-register, hierdoor hoef je in veel gevallen de gegevens van relaties niet helemaal in te vullen. Gewoon zoeken met de zoekmachine, en de belangrijkste gegevens worden meteen aangevuld. Handig is de functies om facturen automatisch te laten herkennen en via de mail op te slaan in het digitale archief.

15 maanden gratis voor starters

Bent je korter dan 15 maanden geleden gestart met uw bedrijf of start je binnenkort? Dan is het boekhoudprogramma van e-Boekhouden.nl gedurende uw eerste 15 maanden van uw onderneming volledig gratis en geheel vrijblijvend. je kunt dan zonder beperkingen boekhouden en factureren, inclusief alle geavanceerde functies als bankkoppelingen, scan & herken en gebruik van de mobiele app.

Voordelen

  • Geen boekhoudkennis nodig
  • Bijzonder gebruiksvriendelijk
  • Gratis cursus boekhouden
  • Deskundige & razendsnelle helpdesk
  • Géén jaarcontract, maandelijks opzegbaar

Nadelen

  • Het pakket werkt alleen in EURO’s, werken met facturen opgesteld in buitenlandse valuta is dus iets waar je zelf iets op moet bedenken. (omrekenen voor je ze kunt inboeken).
  • Het ZZP-pakket zitten we met een limiet van 240 boekingen per boekjaar, en maximaal 120 facturen. Dit is erg weinig, voor een pakket van €14,- per maand. Wil je geen limieten, dan ben je aangewezen op het standaard-pakket van €24,- per maand.

Hoeveel kost deze software

Startende ondernemers - eerste 15 maanden gratis!
Boekhouden voor ZZP €7,95 p/m 240 boekingen per jaar 
Boekhouden en Factureren voor ZZP €13,90 p/m 240 boekingen per jaar 120 facturen per jaar 

Boekhouden voor MKB €14,50 p/m Ongelimiteerd
Boekhouden en Factureren voor MKB €14,50 Ongelimiteerd