Skip to main content
9 februari 2021

Administratie en Boekhouden

Zoek je het beste boekhoudpakket?

Welk boekhoudpakket past het beste bij jou en jouw onderneming, hangt af van het type bedrijf en jouw persoonlijke voorkeuren.

Administratie en boekhouding

Wat is voor jou de beste keuze?

Er zijn heel veel verschillende boekhoudprogramma`s. Er zijn pakketten die je installeert op je computer en online boekhoudpakketten. Online boekhoudpakketten hebben onze voorkeur, je kunt op verschillende locaties inloggen en gemakkelijk meerdere personen toegang geven.

Online boekhoudprogramma`s

Het voordeel is dat je op deze manier de boekhouding gemakkelijk kunt uitbesteden en als je het zelf doet kun je eenvoudig iemand mee laten kijken. De kosten van online boekhouden variëren enorm, maar tussen de 15 en 25 euro per maand heb je al een uitstekend online boekhoudpakket.

Moneybird

Prijzen variëren van gratis tot €30,- per maand

Moneybird was oorspronkelijk een gebruiksvriendelijk facturatiepakket maar is nu een volwaardig boekhoudpakket geworden. Het werkt heel intuïtief en leert van eerdere transacties die jij verwerkt hebt welke facturen bij welke bedrijven horen, dat scheelt heel wat typwerk. Moneybird is geschikt voor ZZP en MKB. 

e-Boekhouden

Prijzen variëren van gratis voor starters tot €24,- per maand

e-Boekhouden is een van de meest complete boekhoudpakketten en is het geschikt voor alle ondernemers tot en met het MKB.

Ook voor accountants en boekhouders, eenmanszaken en uiteraard ook voor zzp`ers.

Acumulus

Een vaste lage prijs van €9,95 per maand

Acumulus is een boekhoudpakket met meer dan 82.400 gebruikers en dat is niet voor niets. Het succes is eenvoudig te verklaren. Je krijgt heel veel voor weinig geld.

Het is geschikt voor eenmanszaken, zzp`ers en ook voor het MKB.

boekhoudpakketten